Crabby Cajun Dip

Crabby Cajun Dip
Reteta Crabby Cajun Dip este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 16. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ceapă verde, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Petrecere Oscar: gustări Crabby și Homemades (cu excepția doar gustări Crabby), Cartofi Crabby, și Covrigi Crabby pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc; acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
3
Combinați crema de brânză și următoarele 8 ingrediente (cremă de brânză prin sos fierbinte), amestecând bine cu un tel. Se amestecă iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sos FierbinteSos Fierbinte
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați carne de crab și ingredientele rămase; amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate15
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista