Crab picant în ghiveci

Crab picant în ghiveci
Rețeta crab picant în ghiveci se poate face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție conține 51 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 20 și costă 97 cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, pudră de ardei iute, carne de crab și arpagic. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crab În Ghiveci, Crab În Ghiveci, și Crab în ghiveci cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie până se topește. Măriți puțin căldura pentru a separa majoritatea solidelor din lapte (partea cu aspect alb cremos) pentru a începe să se clarifice, dar aveți grijă să nu ardă. Se clarifică atunci când există câteva bucăți maro nuci în partea de jos, iar lichidul rămas are o culoare aurie limpede. Se răcește ușor și se toarnă cu grijă într-un ulcior, lăsând bucățile de nuci în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă untul limpede înapoi într-o tigaie curată și se toarnă praful de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se încălzește foarte ușor timp de 1-2 minute. (Untul se va înnora din nou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Puneți restul ingredientelor într-un castron și condimentați. Îndoiți cu grijă împreună cu o spatulă, încercând să nu rupeți carnea plină. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Lingurați ușor amestecul în 20 de ramekine de 100 ml sau într-un vas de servire superficial mai mare. Asigurați-vă că lăsați un nivel de top frumos. Acum turnați peste untul clarificat cu ardei iute pentru a da o acoperire subțire. Amestecați untul pentru a distribui condimentul de fiecare dată înainte de a turna. Dacă untul se răcește prea mult, puneți-l la microunde timp de 30 de secunde. Acoperiți ramekinele și puneți-le la frigider timp de 2 ore, sau peste noapte, până când untul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Faceți pâinea prăjită melba: prăjiți ușor pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melba ToastMelba Toast
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Tăiați crustele, apoi feliați pâinea prin centru, astfel încât să aveți felii ultra subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Puneți pâinea prăjită, tăiată în sus, sub un grătar mediu spre fierbinte pentru a prăji până când marginile se ondulează. Aveți grijă, deoarece arde ușor. Se răcește și se păstrează în pungi de plastic sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Scoateți crabul în ghiveci din frigider cu o oră înainte de servire, dar păstrați-l într-un loc răcoros. Doriți ca amestecul să fie suficient de moale, astfel încât toate aromele delicioase de unt să se amestece în pâine prăjită. Puneți fiecare ramekin sau o lingură de crab picant pe o farfurie de servire cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Prăjiți pâinea prăjită melba, dacă este necesar, la cuptor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melba ToastMelba Toast
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Așezați câteva felii pe fiecare farfurie și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling

Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Revista