Crab picant în ghiveci

Crab picant în ghiveci
Rețeta crab picant în ghiveci se poate face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție conține 51 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 20 și costă 97 cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, pudră de ardei iute, carne de crab și arpagic. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crab În Ghiveci, Crab În Ghiveci, și Crab în ghiveci cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie până se topește. Măriți puțin căldura pentru a separa majoritatea solidelor din lapte (partea cu aspect alb cremos) pentru a începe să se clarifice, dar aveți grijă să nu ardă. Se clarifică atunci când există câteva bucăți maro nuci în partea de jos, iar lichidul rămas are o culoare aurie limpede. Se răcește ușor și se toarnă cu grijă într-un ulcior, lăsând bucățile de nuci în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă untul limpede înapoi într-o tigaie curată și se toarnă praful de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se încălzește foarte ușor timp de 1-2 minute. (Untul se va înnora din nou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Puneți restul ingredientelor într-un castron și condimentați. Îndoiți cu grijă împreună cu o spatulă, încercând să nu rupeți carnea plină. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lingurați ușor amestecul în 20 de ramekine de 100 ml sau într-un vas de servire superficial mai mare. Asigurați-vă că lăsați un nivel de top frumos. Acum turnați peste untul clarificat cu ardei iute pentru a da o acoperire subțire. Amestecați untul pentru a distribui condimentul de fiecare dată înainte de a turna. Dacă untul se răcește prea mult, puneți-l la microunde timp de 30 de secunde. Acoperiți ramekinele și puneți-le la frigider timp de 2 ore, sau peste noapte, până când untul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Faceți pâinea prăjită melba: prăjiți ușor pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melba ToastMelba Toast
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Tăiați crustele, apoi feliați pâinea prin centru, astfel încât să aveți felii ultra subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
8
Puneți pâinea prăjită, tăiată în sus, sub un grătar mediu spre fierbinte pentru a prăji până când marginile se ondulează. Aveți grijă, deoarece arde ușor. Se răcește și se păstrează în pungi de plastic sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Scoateți crabul în ghiveci din frigider cu o oră înainte de servire, dar păstrați-l într-un loc răcoros. Doriți ca amestecul să fie suficient de moale, astfel încât toate aromele delicioase de unt să se amestece în pâine prăjită. Puneți fiecare ramekin sau o lingură de crab picant pe o farfurie de servire cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Prăjiți pâinea prăjită melba, dacă este necesar, la cuptor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melba ToastMelba Toast
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați câteva felii pe fiecare farfurie și serviți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling

Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Revista