Crab picant în ghiveci
Rețeta crab picant în ghiveci se poate face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție conține 51 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 20 și costă 97 cenți pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, pudră de ardei iute, carne de crab și arpagic. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crab În Ghiveci, Crab În Ghiveci, și Crab în ghiveci cu lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie până se topește. Măriți puțin căldura pentru a separa majoritatea solidelor din lapte (partea cu aspect alb cremos) pentru a începe să se clarifice, dar aveți grijă să nu ardă. Se clarifică atunci când există câteva bucăți maro nuci în partea de jos, iar lichidul rămas are o culoare aurie limpede. Se răcește ușor și se toarnă cu grijă într-un ulcior, lăsând bucățile de nuci în urmă.
Se toarnă untul limpede înapoi într-o tigaie curată și se toarnă praful de ardei iute.
Se încălzește foarte ușor timp de 1-2 minute. (Untul se va înnora din nou.)
Puneți restul ingredientelor într-un castron și condimentați. Îndoiți cu grijă împreună cu o spatulă, încercând să nu rupeți carnea plină. Gustați și reglați condimentele.
Lingurați ușor amestecul în 20 de ramekine de 100 ml sau într-un vas de servire superficial mai mare. Asigurați-vă că lăsați un nivel de top frumos. Acum turnați peste untul clarificat cu ardei iute pentru a da o acoperire subțire. Amestecați untul pentru a distribui condimentul de fiecare dată înainte de a turna. Dacă untul se răcește prea mult, puneți-l la microunde timp de 30 de secunde. Acoperiți ramekinele și puneți-le la frigider timp de 2 ore, sau peste noapte, până când untul este setat.
Faceți pâinea prăjită melba: prăjiți ușor pâinea.
Tăiați crustele, apoi feliați pâinea prin centru, astfel încât să aveți felii ultra subțiri.
Puneți pâinea prăjită, tăiată în sus, sub un grătar mediu spre fierbinte pentru a prăji până când marginile se ondulează. Aveți grijă, deoarece arde ușor. Se răcește și se păstrează în pungi de plastic sigilate.
Scoateți crabul în ghiveci din frigider cu o oră înainte de servire, dar păstrați-l într-un loc răcoros. Doriți ca amestecul să fie suficient de moale, astfel încât toate aromele delicioase de unt să se amestece în pâine prăjită. Puneți fiecare ramekin sau o lingură de crab picant pe o farfurie de servire cu o pană de lămâie.
Prăjiți pâinea prăjită melba, dacă este necesar, la cuptor timp de 5 minute.
Așezați câteva felii pe fiecare farfurie și serviți.