Crab, ceapă de primăvară și felie de pancetta
Crabul, ceapa de primăvară și felia de pancetta necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 490 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mentă, frunze de pătrunjel, frunze de salată îmbrăcate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară, Tort De Afine Înghețat. Felie vegană de primăvară, și Mazăre de primăvară cu Pancetta.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie cu ulei și încălziți până când fumați. Gatiti ceapa de primavara in tigaie pana se inmoaie si se carbonizeaza. Se lasă să se răcească, apoi se înfășoară o felie de pancetta în jurul fiecăruia.
Se amestecă împreună carnea de crab, oul, crme frache, muștarul, coaja de lămâie, pătrunjelul și menta cu un vârf de sare și o măcinare bună de piper negru.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți patiseria într-un dreptunghi de aproximativ 35 x 25cm și tăiați marginile la neaten. Înscrieți ușor o margine de 1 cm în jurul marginii tartei și înțepați Centrul peste tot cu o furculiță.
Puneți patiseria pe o tavă de copt tapetată cu pergament de copt.
Întindeți amestecul de crab peste centrul tartei, până la margine, și puneți ceapa de primăvară deasupra, împingându-le puțin în amestec.
Coaceți timp de 25 de minute până când patiseria este pufoasă și aurie, iar pancetta este crocantă. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se taie în 6 felii și se servește cu o salată verde, sau în pătrate mai mici pentru a servi cu băuturi.