Crabul, ceapa de primăvară și felia de pancetta necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 490 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mentă, frunze de pătrunjel, frunze de salată îmbrăcate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară, Tort De Afine Înghețat. Felie vegană de primăvară, și Mazăre de primăvară cu Pancetta.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie cu ulei și încălziți până când fumați. Gatiti ceapa de primavara in tigaie pana se inmoaie si se carbonizeaza. Se lasă să se răcească, apoi se înfășoară o felie de pancetta în jurul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă împreună carnea de crab, oul, crme frache, muștarul, coaja de lămâie, pătrunjelul și menta cu un vârf de sare și o măcinare bună de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Nonpareils Argintii
Crabmeat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți patiseria într-un dreptunghi de aproximativ 35 x 25cm și tăiați marginile la neaten. Înscrieți ușor o margine de 1 cm în jurul marginii tartei și înțepați Centrul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Puneți patiseria pe o tavă de copt tapetată cu pergament de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Întindeți amestecul de crab peste centrul tartei, până la margine, și puneți ceapa de primăvară deasupra, împingându-le puțin în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Crabi
7
Coaceți timp de 25 de minute până când patiseria este pufoasă și aurie, iar pancetta este crocantă. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se taie în 6 felii și se servește cu o salată verde, sau în pătrate mai mici pentru a servi cu băuturi.
Crabul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.