Cotletele de miel cu gust de ierburi
Cotletele de miel cu gust de ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 106 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, oțet de vin, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de miel cu pansament cu fistic și ierburi, Cotlete de miel cu crustă de ierburi, cu o salată de sparanghel și năsturel, și Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Puneți migdalele și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până la o pastă aspră.
Ungeți partea grasă a rafturilor cu puțin muștar, apoi apăsați crusta de migdale pe ea. Prăjiți timp de 30-40 de minute până când mielul este rumenit la exterior și roz în interior. Se lasă să se răcească, apoi se înfășoară în folie și se răcește până la 24 de ore.
Puneți toate ingredientele herb relish în robotul de bucătărie și procesați-le într-o pastă aspră.
Se toarnă într-un castron mic. Când este gata de servit, tăiați mielul între oase în cotlete mici și aranjați peste un platou. Puneți puțină aromă de plante pe fiecare sau serviți separat într-un castron mic.