Suculente la gratar Cotlete de porc Hickory ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 592 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Un amestec de așchii de lemn de hickory, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Cotlete Suculente De Porc Hickory La Grătar, Filet Suculent De Porc La Grătar, și Carne De Porc Suculentă.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.