Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocante pentru bebeluși și măsline Cerignola

Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocante pentru bebeluși și măsline Cerignola
Nevoie de un fel principal fără lactate? Cotletele de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocante pentru bebeluși și măsline Cerignolan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 12,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 186g de grăsime, și un total de 2114 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați panko, anghinare pentru copii, măsline cerignolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel la grătar cu tapenadă de măsline, Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos De Iaurt Portocaliu-Mentă, și Cotlete grecești de miel la grătar cu roșii, castraveți și salată de măsline Kalamatan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați mielul cu sare și piper și așezați-l cu partea grasă în jos pe un grătar timp de aproximativ 12 minute, întorcându-se în timp ce gătește pentru o căutare uniformă peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați uleiul de măsline, panko și sarea de mare într-o tigaie mare și amestecați până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Așezați piureul de anghinare pe o farfurie și aranjați anghinarea crocantă pe o parte a piureului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
5
Presărați măslinul feliat și frunzele peste anghinare. Feliați mielul în jumătate și aranjați-l deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
6
Se servește cu amestecul panko pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
7
Așezați inimile de anghinare într-o cratiță medie cu apa și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați chili și sare, acoperiți și gătiți până se înmoaie, dar fără culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
9
Se toarnă amestecul într-un blender și se amestecă până se omogenizează complet.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați sucul de lămâie și răciți piureul într-o tigaie așezată peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Scoateți frunzele din anghinare și sferturați inimile. Prăjiți adânc inimile de anghinare în ulei de soia până când sunt fragede și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Se scurge și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate32
Revista