Cotlete De Miel Glazurate
Cotletele de miel glazurate sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 de calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oregano, Ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete De Miel Glazurate Cu Cidru, Cotlete De Miel Glazurate Cu Cireșe, și Cotlete De Miel Glazurate Cu Miere.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Se toarnă amestecul într-o pungă mare de plastic cu fermoar, rezervând 1/4 cană; adăugați cotlete de miel. Sigilați punga și răciți 2 ore.
Scoateți cotletele din marinată, aruncând marinada.
Se presară sare și piper.
Așezați cotletele pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Se amestecă împreună rezervat 1/4 cană amestec de vin și miere.
Cotletele se fierb la 3 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, ungând cu amestec de miere după 3 minute.
* 12 cotlet de cotlet poate fi înlocuit cu cotlet de coaste. Broil cotlet cotlet 3 mai multe minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.