Cotlet de miel fript cu Salsa de Mango-mentă

Rețeta Cotletelor de miel fript cu Salsan de Mango-mentă este gata în aproximativ 9 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $ 8.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de oțet de vin de orez, nuci de pin, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Cotlet de miel fript cu Chimichurri de mentă, Cotlet de miel fript cu un sos de lichior de mentă-portocală și sparanghel alb, și Cotlete de miel condimentate cu sos de mentă-Mango.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți.
Frecați cotletele cu usturoi, sare și piper.
Așezați cotletele pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.