Cookie-Uri De Turtă Dulce 101
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de turtă dulce 101. Această rețetă face 36 de porții cu 164 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ghimbir măcinat, zahăr de cofetărie, făină și cuișoare măcinate. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Gingerbread 101 (cadou: decorarea cookie-urilor), Turtă dulce 101, și Cookie-Uri De Turtă Dulce Și Cookie-Uri De Zahăr Citrice.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, ghimbirul, condimentul, cuișoarele, sarea și piperul printr-o sită de sârmă într-un castron mediu. Pune deoparte.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric de mână la viteză mare, bateți untul și scurtarea legumelor până se combină bine, aproximativ 1 minut.
Adăugați zahărul brun și bateți până când amestecul este ușor ca textură și culoare, aproximativ 2 minute. Bateți melasa și oul. Folosind o lingură de lemn, amestecați treptat în amestecul de făină pentru a face un aluat rigid. Împărțiți aluatul în două discuri groase și înfășurați fiecare disc în folie de plastic. Se da la frigider pana se raceste, aproximativ 3 ore. (Aluatul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte.)
Pentru a lansa cookie-urile, lucrați cu un disc la un moment dat, păstrând celălalt disc refrigerat.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei până când este suficient de cald pentru a se rostogoli fără crăpare, aproximativ 10 minute. (Dacă aluatul a fost răcit mai mult de 3 ore, este posibil să mai aibă nevoie de câteva minute.)
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și presărați blatul aluatului cu făină.
Întindeți aluatul cu grosimea de 1/8 inch, fiind sigur că aluatul nu se lipeste de suprafața de lucru (rulați ocazional o spatulă lungă sau un cuțit sub aluat doar pentru a fi sigur și praf suprafața cu mai multă făină, dacă este necesar). Pentru cookie-urile mai moi, rulați puțin mai gros. Folosind tăietori de cookie-uri, tăiați cookie-urile și transferați-le pe foi de cookie antiaderente, așezând cookie-urile la o distanță de 1 inch. Frământați ușor resturile împreună și formați-le într-un alt disc. Înfășurați și răciți timp de 5 minute înainte de a rula din nou pentru a tăia mai multe fursecuri.
Coaceți, schimbând pozițiile cookie-urilor de sus în jos și înapoi în față la jumătatea coacerii, până când marginile cookie-urilor sunt setate și clare, 10 până la 12 minute. Se răcește pe foi timp de 2 minute, apoi se transferă în rafturi de tort de sârmă pentru a se răci complet. Decorați cu glazură regală. (Cookie-urile pot fi preparate cu până la 1 săptămână înainte, depozitate în recipiente etanșe la temperatura camerei.)
Faceți înainte: glazura poate fi pregătită cu până la 2 zile înainte, depozitată într-un recipient etanș cu un prosop de hârtie umed presat direct pe suprafața glazurii și refrigerată.
Această glazură se întărește în linii albe strălucitoare și este folosită pentru decorațiuni de conducte pe oameni de turtă dulce sau alte prăjituri. Glazura regală tradițională folosește albușuri de ou crude, dar prefer pudra uscată de albuș de ou, disponibilă la majoritatea supermarketurilor, pentru a evita orice îngrijorare cu privire la albușurile de ou nefierte.
Când utilizați o pungă de patiserie, exersați-vă abilitățile de decorare înainte de a îngheța prăjiturile. Faceți doar câteva încercări pentru a obține senzația de glazură și pungă, introducând glazura pe folie de aluminiu sau hârtie de ceară. Dacă lucrați rapid, puteți folosi o spatulă metalică pentru a răzui glazura de testare înapoi în lot.
Pudra de albus de ou uscat este, de asemenea, disponibilă prin comandă prin poștă de la
Catalogul brutarului, 1-800-827-683
Pudra de bezea, care este albușuri de ou deshidratate cu zahăr deja adăugat, face, de asemenea, o glazură regală excelentă; trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ambalaj. Cu toate acestea, albușurile uscate neîndulcite simple sunt mai versatile, deoarece pot fi folosite și în mâncăruri sărate. Pudra de bezea este disponibilă din Adventures in Cooking (1-800-305-111
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric de mână la viteză mică, bateți zahărul cofetarilor, pudra de albuș de ou și apa până se combină. Măriți viteza la mare și bateți, răzuind des părțile laterale ale bolului, până când este foarte rigid, strălucitor și suficient de gros pentru a pipa; 3 până la 5 minute. (Glazura poate fi preparată cu până la 2 zile înainte, depozitată într-un recipient etanș cu un prosop de hârtie umed presat direct pe suprafața glazurii și refrigerată.)
Pentru a decora conductele, utilizați o pungă de patiserie prevăzută cu un tub cu un vârf mic de scris de aproximativ 1/8 inch lățime, cum ar fi Ateco No.7; poate fi prea dificil să stoarceți glazura din vârfurile mai mici. Dacă este necesar, subțiați glazura cu puțină apă caldă. Pentru a umple punga de patiserie, potriviți-o cu tubul. Îndoiți partea superioară a pungii înapoi pentru a forma o manșetă și țineți-o într-o mână. (Sau, așezați punga într-un pahar înalt și pliați partea superioară înapoi pentru a forma o manșetă.) Folosind o spatulă de cauciuc, scoateți glazura în pungă. Desfaceți manșeta și răsuciți partea superioară a sacului închis. Strângeți glazura în jos pentru a umple tubul. Exersați întotdeauna mai întâi pe o foaie de hârtie de ceară sau folie de aluminiu pentru a verifica fluxul și consistența glazurii.
Glazură regală tradițională: înlocuiți 3 albușuri mari de ou pentru pulbere și apă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu turtă dulce. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.