Cookie-Uri De Turtă Dulce 101

Cookie-Uri De Turtă Dulce 101
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de turtă dulce 101. Această rețetă face 36 de porții cu 164 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ghimbir măcinat, zahăr de cofetărie, făină și cuișoare măcinate. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Gingerbread 101 (cadou: decorarea cookie-urilor), Turtă dulce 101, și Cookie-Uri De Turtă Dulce Și Cookie-Uri De Zahăr Citrice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, ghimbirul, condimentul, cuișoarele, sarea și piperul printr-o sită de sârmă într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Într-un castron mare, folosind un mixer electric de mână la viteză mare, bateți untul și scurtarea legumelor până se combină bine, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați zahărul brun și bateți până când amestecul este ușor ca textură și culoare, aproximativ 2 minute. Bateți melasa și oul. Folosind o lingură de lemn, amestecați treptat în amestecul de făină pentru a face un aluat rigid. Împărțiți aluatul în două discuri groase și înfășurați fiecare disc în folie de plastic. Se da la frigider pana se raceste, aproximativ 3 ore. (Aluatul poate fi preparat cu până la 2 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Pentru a lansa cookie-urile, lucrați cu un disc la un moment dat, păstrând celălalt disc refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei până când este suficient de cald pentru a se rostogoli fără crăpare, aproximativ 10 minute. (Dacă aluatul a fost răcit mai mult de 3 ore, este posibil să mai aibă nevoie de câteva minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și presărați blatul aluatului cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
9
Întindeți aluatul cu grosimea de 1/8 inch, fiind sigur că aluatul nu se lipeste de suprafața de lucru (rulați ocazional o spatulă lungă sau un cuțit sub aluat doar pentru a fi sigur și praf suprafața cu mai multă făină, dacă este necesar). Pentru cookie-urile mai moi, rulați puțin mai gros. Folosind tăietori de cookie-uri, tăiați cookie-urile și transferați-le pe foi de cookie antiaderente, așezând cookie-urile la o distanță de 1 inch. Frământați ușor resturile împreună și formați-le într-un alt disc. Înfășurați și răciți timp de 5 minute înainte de a rula din nou pentru a tăia mai multe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Coaceți, schimbând pozițiile cookie-urilor de sus în jos și înapoi în față la jumătatea coacerii, până când marginile cookie-urilor sunt setate și clare, 10 până la 12 minute. Se răcește pe foi timp de 2 minute, apoi se transferă în rafturi de tort de sârmă pentru a se răci complet. Decorați cu glazură regală. (Cookie-urile pot fi preparate cu până la 1 săptămână înainte, depozitate în recipiente etanșe la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Faceți înainte: glazura poate fi pregătită cu până la 2 zile înainte, depozitată într-un recipient etanș cu un prosop de hârtie umed presat direct pe suprafața glazurii și refrigerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
12
Această glazură se întărește în linii albe strălucitoare și este folosită pentru decorațiuni de conducte pe oameni de turtă dulce sau alte prăjituri. Glazura regală tradițională folosește albușuri de ou crude, dar prefer pudra uscată de albuș de ou, disponibilă la majoritatea supermarketurilor, pentru a evita orice îngrijorare cu privire la albușurile de ou nefierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
13
Când utilizați o pungă de patiserie, exersați-vă abilitățile de decorare înainte de a îngheța prăjiturile. Faceți doar câteva încercări pentru a obține senzația de glazură și pungă, introducând glazura pe folie de aluminiu sau hârtie de ceară. Dacă lucrați rapid, puteți folosi o spatulă metalică pentru a răzui glazura de testare înapoi în lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
14
Pudra de albus de ou uscat este, de asemenea, disponibilă prin comandă prin poștă de la
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
15
Catalogul brutarului, 1-800-827-683
16
Pudra de bezea, care este albușuri de ou deshidratate cu zahăr deja adăugat, face, de asemenea, o glazură regală excelentă; trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ambalaj. Cu toate acestea, albușurile uscate neîndulcite simple sunt mai versatile, deoarece pot fi folosite și în mâncăruri sărate. Pudra de bezea este disponibilă din Adventures in Cooking (1-800-305-111
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou UscateAlbușuri De Ou Uscate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
17
și
18
Catalogul lui Baker.
19
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric de mână la viteză mică, bateți zahărul cofetarilor, pudra de albuș de ou și apa până se combină. Măriți viteza la mare și bateți, răzuind des părțile laterale ale bolului, până când este foarte rigid, strălucitor și suficient de gros pentru a pipa; 3 până la 5 minute. (Glazura poate fi preparată cu până la 2 zile înainte, depozitată într-un recipient etanș cu un prosop de hârtie umed presat direct pe suprafața glazurii și refrigerată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
20
Pentru a decora conductele, utilizați o pungă de patiserie prevăzută cu un tub cu un vârf mic de scris de aproximativ 1/8 inch lățime, cum ar fi Ateco No.7; poate fi prea dificil să stoarceți glazura din vârfurile mai mici. Dacă este necesar, subțiați glazura cu puțină apă caldă. Pentru a umple punga de patiserie, potriviți-o cu tubul. Îndoiți partea superioară a pungii înapoi pentru a forma o manșetă și țineți-o într-o mână. (Sau, așezați punga într-un pahar înalt și pliați partea superioară înapoi pentru a forma o manșetă.) Folosind o spatulă de cauciuc, scoateți glazura în pungă. Desfaceți manșeta și răsuciți partea superioară a sacului închis. Strângeți glazura în jos pentru a umple tubul. Exersați întotdeauna mai întâi pe o foaie de hârtie de ceară sau folie de aluminiu pentru a verifica fluxul și consistența glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
21
Glazură regală tradițională: înlocuiți 3 albușuri mari de ou pentru pulbere și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu turtă dulce. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista