Congo Squares

Congo Squares
Congo pătrate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48 și costă 17 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 131 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, chipsuri de ciocolată semi-dulci, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării africane. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Congo Squares, Trail mix congo squares, și Baruri Congo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați untul sau margarina și zahărul brun; se răcește ușor. Bateți ouăle, pe rând. Într-un castron separat, combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de zahăr și se amestecă bine. Se amestecă nucile și chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute. Când este aproape rece, tăiați în 48 de pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beeslaar Pinotage cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Oferind aromatice ridicate cu noțiuni de tămâie și o componentă florală, există o notă de condiment și pământesc la notele de cireș închis și prune întunecate de pe nas. Corp mediu mai plin, acesta are o puritate și o concentrare captivantă a fructelor, cu o textură elegantă și taninuri mai fine reglate la aromele suculente de fructe de pădure întunecate. Cântărind la 14,5% alcool în volum, acest lucru își menține prospețimea și vibrația și se elimină cu aerare, sugerând că acest lucru va îmbătrâni frumos pe un număr bun de ani.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista