Compot Cu Patru Fructe
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, compotul cu patru fructe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 16 porții cu 90 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Această rețetă este plăcută de 448 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită până la 4 mere, bucăți de ananas, zahăr și amidon de porumb. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Compot De Fructe, Compot de fructe, și Compot De Fructe.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând 3/4 cană suc. Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb.
Bateți sucurile de ananas, portocale și lămâie până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste; gatiti si amestecati cu 1 minut mai mult.
Se ia de pe foc; pune deoparte.
Într-un castron mare, combinați fructele.
Se toarnă sos cald peste fructe; se amestecă ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați.