Coji De Paste Umplute Uriașe

Coji De Paste Umplute Uriașe
Cojile de paste umplute uriașe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 304 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,01 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, sare și piper măcinat, sos de paste și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Încercați Scoici Uriașe Umplute, Scoici De Mare Uriașe Umplute Sau Manicotti, și Coji Umplute Cu Paste Mari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti cojile de paste in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ciupercile si usturoiul in ulei incins pana cand ciupercile sunt moi, aproximativ 7 minute. Se amestecă spanacul și cimbru în amestecul de ciuperci; se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati amestecul pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți orice exces de lichid; transferați amestecul scurs într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se amestecă brânza ricotta, 3/4 cană de brânză mozzarella și 1/2 cană de parmezan cu amestecul de spanac; condimentați din nou cu sare și piper și umpleți în coji de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Prin TortPrin Tort
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
6
Aranjați cojile umplute într-un vas de copt de 9x11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Se toarnă sos de paste peste coji; se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Sos De PasteSos De Paste
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și cojile sunt fierbinți, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista