Chiftele preferate ale copilului

Chiftele preferate ale copilului
Chiftelele preferate ale copilului sunt un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de ardei gras, ou, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 45%. Rețete similare includ Caserola preferată a copilului, Biscuiții preferați ai copilului, și Cotletele de porc preferate ale copilului meu.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se sotează ardeiul verde și ceapa timp de 5 minute, sau până se înmoaie. Se amestecă supa de roșii, supa de pui și orez și apa și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
ApăApă
OrezOrez
SupăSupă
3
Între timp, într-un castron separat, combinați carnea de vită măcinată, oul și laptele. Rupeți pâinea în bucăți foarte mici și adăugați-o în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PâinePâine
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă bine. (Notă: copiilor le place să-și folosească mâinile pentru a amesteca acest lucru. Asigurați-vă că le spală bine înainte și după aceea pentru a evita orice contaminare.)
5
Formați amestecul de carne în chiftele și aruncați-le în amestecul de supă. Continuați să fierbeți la foc mic, neacoperit, timp de 45 până la 60 de minute. Amestecați ocazional, dar aveți mare grijă să nu rupeți chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
CarneCarne
SupăSupă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista