Cartofi prăjiți cu maioneză de usturoi prăjită

Cartofi prăjiți cu maioneză de usturoi prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați cartofii prăjiți cu maioneză de usturoi prăjită. Această rețetă face 8 porții cu 315 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de gălbenușuri de ou, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Usturoi Prăjit Cartofi Prăjiți, Cartofi Prăjiți Cu Muștar Și Maioneză De Hrean, și Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Așezați usturoiul pe o foaie de folie de aluminiu, acoperiți-l cu cimbru, stropiți-l cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați-l cu sare și piper. Închideți folia în sus și prăjiți usturoiul până când este moale, aproximativ 35 până la 40 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, strângeți pulpa moale într-un castron și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Într-un bol nereactiv sau într-un robot de bucătărie, combinați gălbenușurile de ou, muștarul, apa și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
4
Bateți sau pulsați cu mașina pentru a rupe gălbenușurile. Dacă faceți maioneza cu mâna, puneți vasul pe un prosop umed pentru a nu se mișca în timp ce lucrați. Apoi stropiți în uleiuri, amestecând constant, pentru a forma o emulsie. Dacă maioneza se rupe, opriți stropirea și bateți până se reunesc din nou. Dacă utilizați robotul de bucătărie, turnați uleiurile într-un flux subțire, cu mașina în funcțiune. Apoi amestecați sau procesați usturoiul și sucul de lămâie. Gustați și reglați condimentele cu mai mult suc de lămâie, sare sau piper. Subțiază maioneza cu mai multă apă dacă este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
1-1/2 Linguriță De Gust Dulce De Murături1-1/2 Linguriță De Gust Dulce De Murături
Așchii De Lemn înmuiateAșchii De Lemn înmuiate
EmulsiiEmulsii
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Turnați uleiul vegetal într-o friteuză cu grăsime adâncă sau o cratiță grea pentru a ajunge la jumătatea părților laterale și încălziți la 325 grade F. În timp ce uleiul se încălzește, curățați pielea de pe cartofi și tăiați-i în bețe uniforme de 1/4 inci folosind un cuțit, mandolină sau tăietor de prăjit francez. Clătiți bine bețișoarele de cartofi și uscați-le bine pentru a împiedica stropirea uleiului fierbinte. Prăjiți cartofii în loturi, astfel încât oala să nu fie aglomerată și temperatura uleiului să nu scadă prea mult. Gatiti cartofii pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
6
Scoateți-le și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
7
Creșteți temperatura uleiului la 375 grade F. gătiți cartofii prăjiți în loturi a doua oară până când sunt aurii și crocanți, aproximativ 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie proaspete. Sareți cartofii prăjiți cât sunt încă fierbinți și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, OpționalZmeură Proaspătă și Chipsuri Albe Suplimentare, Fulgi De Ciocolată și Zahăr De Cofetă, Opțional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
9
Serviți imediat cu maioneza de usturoi prăjită ca o baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât DorițiCarne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista