Cartofi prăjiți cu maioneză de usturoi prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați cartofii prăjiți cu maioneză de usturoi prăjită. Această rețetă face 8 porții cu 315 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de gălbenușuri de ou, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Usturoi Prăjit Cartofi Prăjiți, Cartofi Prăjiți Cu Muștar Și Maioneză De Hrean, și Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați usturoiul pe o foaie de folie de aluminiu, acoperiți-l cu cimbru, stropiți-l cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați-l cu sare și piper. Închideți folia în sus și prăjiți usturoiul până când este moale, aproximativ 35 până la 40 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, strângeți pulpa moale într-un castron și lăsați-o deoparte.
Într-un bol nereactiv sau într-un robot de bucătărie, combinați gălbenușurile de ou, muștarul, apa și sarea și piperul.
Bateți sau pulsați cu mașina pentru a rupe gălbenușurile. Dacă faceți maioneza cu mâna, puneți vasul pe un prosop umed pentru a nu se mișca în timp ce lucrați. Apoi stropiți în uleiuri, amestecând constant, pentru a forma o emulsie. Dacă maioneza se rupe, opriți stropirea și bateți până se reunesc din nou. Dacă utilizați robotul de bucătărie, turnați uleiurile într-un flux subțire, cu mașina în funcțiune. Apoi amestecați sau procesați usturoiul și sucul de lămâie. Gustați și reglați condimentele cu mai mult suc de lămâie, sare sau piper. Subțiază maioneza cu mai multă apă dacă este prea groasă.
Turnați uleiul vegetal într-o friteuză cu grăsime adâncă sau o cratiță grea pentru a ajunge la jumătatea părților laterale și încălziți la 325 grade F. În timp ce uleiul se încălzește, curățați pielea de pe cartofi și tăiați-i în bețe uniforme de 1/4 inci folosind un cuțit, mandolină sau tăietor de prăjit francez. Clătiți bine bețișoarele de cartofi și uscați-le bine pentru a împiedica stropirea uleiului fierbinte. Prăjiți cartofii în loturi, astfel încât oala să nu fie aglomerată și temperatura uleiului să nu scadă prea mult. Gatiti cartofii pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Scoateți-le și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Creșteți temperatura uleiului la 375 grade F. gătiți cartofii prăjiți în loturi a doua oară până când sunt aurii și crocanți, aproximativ 2 până la 4 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie proaspete. Sareți cartofii prăjiți cât sunt încă fierbinți și garnisiți cu arpagic.
Serviți imediat cu maioneza de usturoi prăjită ca o baie.