Somon din Caraibe cu Salsa Mango-Veggie și sos de grătar Guava

Somon din Caraibe cu Salsa Mango-Veggie și sos de grătar Guava
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din America Centrală, așa că încercați somonul din Caraibe cu sos de mango-Veggie și sos de grătar Guava. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 472 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de măsline, pastă de guava și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caraibe Jerk castron de somon cu Mango Salsa, Somon la grătar cu sos de grătar Mango, și Mușchi Din Caraibe Cu Salsa De Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul de grătar, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, gătind până când este moale și puțin maro în jurul marginilor, aproximativ 5 până la 7 minute, amestecând des. Amestecați pasta de guava, pasta de roșii, oțetul, zahărul brun, anasonul stelar, ienibaharul și pudra de curry. Se fierbe până se topește pasta de guava, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Opriți focul și lăsați sosul să se răcească ușor. Aruncați anasonul stelar, transferați amestecul în blender și piure. Cu motorul pornit adăugați sucul de lămâie și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
GuavaGuava
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte sau se dă la frigider până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți uleiul de măsline, usturoiul, sucul de lămâie, sarea și piperul împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați mango, ardei, ceapă roșie, ardei iute și cilantro și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
5
Adăugați fasolea și aruncați ușor totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
6
Încălziți broilerul la mare. Tapetați un vas mare de copt sau o foaie de copt cu margini cu un strat dublu de folie de aluminiu și ungeți folia cu puțin ulei de măsline sau spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
7
Așezați somonul în vasul de copt pregătit și puneți aproximativ 2 centimetri din capătul cozii sub pește, astfel încât să aveți o formă oarecum uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Se toarnă sosul de grătar peste somon și se gătește sub broiler până când sosul se caramelizează și se toacă în jurul marginilor, iar somonul este ferm și se fulgează ușor, 8 până la 12 minute pentru rare (somonul va fi în continuare roz la mijloc) sau 12 până la 15 minute pentru bine făcut (somonul va fi gătit pe tot parcursul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
9
Întindeți salsa pe platoul de servire și ridicați cu grijă somonul din vasul de copt și aranjați-l deasupra salsa (folosiți 2 spatule mari pentru a-l transfera). Strângeți câteva pene de var peste pește și serviți cu pene suplimentare de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Ingrediente

2(iarnă)hartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust11 kilogram de dovlecel,cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș425Nuci de orice fel (tocate)fasole neagră, scursă și clătităfasole neagră, scursă și clătită0(poate fi sau trece)Ceapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)rom închisrom închis1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de cilantro tocate măruntfrunze proaspete de cilantro tocate mărunt3cuișoare de usturoi, tocate fincuișoare de usturoi, tocate fin1ardei gras verde, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras verde, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin1(poate fi sau trece)ienibahar la solienibahar la sol227Nuci de orice fel (tocate)pastă de guava, tăiată în bucățipastă de guava, tăiată în bucăți596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun deschis sau închiszahăr brun deschis sau închis596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie (de la aproximativ 2 limes), plus 2 limes tăiate în pene pentru serviresuc de lămâie (de la aproximativ 2 limes), plus 2 limes tăiate în pene pentru servire2(poate fi sau trece)1 căpșună, decojită1 căpșună, decojită2Mango, decojit, însămânțat și tăiat cubulețeMango, decojit, însămânțat și tăiat cubulețe1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline, plus suplimentar pentru ungerea vasului de coptulei de măsline, plus suplimentar pentru ungerea vasului de copt1ardei gras roșu, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras roșu, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin1mareceapă roșie, înjumătățită și tocată măruntceapă roșie, înjumătățită și tocată mărunt1somon întreg, 3 1/2 până la 4 kilogramesomon întreg, 3 1/2 până la 4 kilograme11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)1serrano chile, tocat fin, opționalserrano chile, tocat fin, opțional2(poate fi sau trece)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire3(iarnă)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2anason stelat întreganason stelat întreg1ardei gras galben, înjumătățit, însămânțat și tăiat finardei gras galben, înjumătățit, însămânțat și tăiat fin2ceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista