Cod Miso Japonez

Cod Miso Japonez
Codul Miso japonez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $17.24 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1662 calorii, 117g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți grand total presupunând cămară asiatică ne-aprovizionată, stoc, mirin - 2.59 și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Napi Japonezi Cu Miso, Napi japonezi cu Miso, și Luni Fără Carne: Vinete Japoneze Miso pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista