Cod Acoperit Cu Ierburi

Cod Acoperit Cu Ierburi
Codul acoperit cu plante durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 256 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, busuioc, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod Acoperit Cu Firimituri, Fileuri De Cod Acoperite Cu Firimituri, și Ideea De Făină De Cod Acoperită Cu Triscuit.

Instrucțiuni

1
Puneți untul într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron, combinați biscuiții, brânza și condimentele. Înmuiați fileurile în unt, apoi acoperiți cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Pentru LegarePentru Legare
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Așezați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 15-20 de minute sau până când peștele se descuamă ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista