Cobbler De Cireșe Cu Ciocolată Fără Gluten

Cobbler De Cireșe Cu Ciocolată Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Chip Cherry Cobbler fără Gluten. O porție conține 348 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ciocolată Cu Cireșe Fără Gluten, Batoane De Granola Cu Cireșe Uscate, Migdale + Ciocolată (Fără Gluten + Vegan), și Chocolate Chip-Cherry Cobbler.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în caserola unsă de 1 1/2 litru, amestecați ingredientele amestecului de fructe. Cuptor cu microunde neacoperit la mare aproximativ 4 minute sau până când Bulbuc în jurul marginii; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de topping, cu excepția a 1/2 linguriță de zahăr cu lingura până se formează aluatul rigid. Aruncați aluatul cu 6 linguri (aproximativ 1/4 cană fiecare) pe amestecul cald de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați 1/2 linguriță de zahăr peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
4
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista