Cobbler Cu Coaste Scurte

Cobbler Cu Coaste Scurte
Scurt Cobbler coaste ar putea fi doar Sudul rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de dafin, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 90%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandvișuri Cu Coaste Scurte, Ragu Cu Coaste Scurte, și Coaste Scurte Bourguignonne.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați 1/2 cană de făină, 3/4 linguriță de sare și piper. Înmuiați coastele scurte în amestecul de făină pentru a acoperi toate părțile; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un cuptor olandez rezistent la cuptor, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu. Carne de vită brună în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa, morcovul tocat și țelina; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă pasta de roșii și făina rămasă până se omogenizează. Se amestecă treptat stocul și vinul până se omogenizează. Întoarceți carnea de vită în tigaie; amestecați condimentul de pasăre, frunza de dafin și sarea rămasă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți, acoperit, 1-3 / 4 ore. Se amestecă ceapa perlată și bucățile de morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Coaceți, acoperit, cu 30-45 de minute mai mult sau până când carnea de vită și ceapa sunt fragede. Degresați grăsimea și îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Într-un castron mic, amestecați amestecul de biscuiți și laptele doar până se formează un aluat moale. Aruncați cu puțin 1/4 căni peste amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lb. Johnsonville® Mild Ground Italian Cârnați, Gătiți și Mărunțiți1/2 Lb. Johnsonville® Mild Ground Italian Cârnați, Gătiți și Mărunțiți
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Coaceți, neacoperit, cu 40-45 de minute mai mult sau până când toppingul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Se presara cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriide sud
Revista