Cobbler caise piersici

Cobbler caise piersici
Caisă Peach Cobbler este un desert lacto ovo vegetarian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 304 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați piersici, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Cobbler peach-caise cu lapte de gheață de migdale, Old Fashioned Peach Cobbler (AKA Peach Puzzle) și Cobbler cu caise.

Instrucțiuni

1
Scurge piersicile, rezervând 1/2 cană de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Stropire Extract De VanilieStropire Extract De Vanilie
2
Scurgeți caisele, rezervând 1/2 cană de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Stropire Extract De VanilieStropire Extract De Vanilie
3
Tăiați caisele în jumătate; pune fructe deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
4
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara, nucșoara și siropurile rezervate până la omogenizare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
1/3 Cană De Zahăr Pudră Domino® Sau C&H® Confectioners1/3 Cană De Zahăr Pudră Domino® Sau C&H® Confectioners
Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar
5
Se ia de pe foc; se amestecă untul până se topește. Se amestecă piersici și caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider
6
Transferați pe un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet BAKER'S ANGEL FLAKE Nucă De Cocos, împărțitPachet BAKER'S ANGEL FLAKE Nucă De Cocos, împărțit
7
Pentru topping, într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 7)Albusuri De Ou (aproximativ 7)
Cartofi Galbeni Cu CarneCartofi Galbeni Cu Carne
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
8
Adăugați oul și untul; amesteca bine. Cu lingura peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
9
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă Cu Aromă De Vanilie și Umplutură De PlăcintăBudincă Cu Aromă De Vanilie și Umplutură De Plăcintă
10
Într-un castron mare, bateți smântâna, mierea și scorțișoara până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Zahăr Pudră Domino® Sau C&H® Confectioners1/3 Cană De Zahăr Pudră Domino® Sau C&H® Confectioners
Condiment Suplimentar Pentru Plăcintă De DovleacCondiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
11
Se serveste cu cizmar cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Crem Sherry, Vinul spumant și Porto sunt alegeri excelente pentru Cobbler. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista