Coaste de porc fierte și glazurate cu sos de mere

Coaste de porc fierte și glazurate cu sos de mere
Coaste de porc fierte și glazurate cu sos de mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Glazură De Afine, Coaste scurte glazurate și fierte cu oțet de Sherry, și Coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați coastele generos cu sare și piper și aranjați-le într-un singur strat pe o tigaie foarte mare, tăindu-le în două plăci, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoasteCoaste
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți coastele timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 135° și adăugați vinul în tigaie. Acoperiți și sigilați tigaia foarte strâns într-un strat dublu de folie de aluminiu și coaceți coastele până când carnea se desparte ușor când o prod cu o furculiță, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
1
Așezați merele, sucul de lămâie și ceașca de apă într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând din când în când. Reduceți focul la minim, acoperiți cratița și gătiți până când merele aproape se destramă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați merele să se răcească ușor, apoi puneți-le într-un robot de bucătărie și procesați până se formează un piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Scoateți coastele din cuptor; creșteți temperatura cuptorului la 218°. când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, scoateți ușor oasele (acestea vor aluneca ușor) și îndepărtați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați coastele în 8 până la 12 bucăți și, folosind o spatulă, transferați-le pe o foaie mare de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Așezați bulionul de vită, oțetul balsamic, sosurile de soia și Worcestershire și mierea într-o cratiță de dimensiuni medii. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând și se fierbe până când glazura este siropoasă și s-a redus la aproximativ 1/3 dintr-o cană, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Carne De VităCarne De Vită
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți uleiul de floarea soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Periați coastele peste tot cu glazura și coaceți până se caramelizează, aproximativ 10 minute, urmărind că coastele nu se ard (începeți verificarea după 5 minute). Dacă vă plac mai caramelizate, treceți-le sub un pui de carne pentru câteva minute, la cel puțin 6 centimetri distanță de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Când este gata de servit, reîncălziți sosul de mere pe aragaz sau într-un cuptor cu microunde înainte de servire. Tapetați un platou mare de servire cu năsturel. Folosind o spatulă, transferați coastele pe platou și condimentați-le judicios cu sare fulgioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
NasturelNasturel
CoasteCoaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Serviți imediat cu sosul cald de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista