Coaste de porc fierte și glazurate cu sos de mere
Coaste de porc fierte și glazurate cu sos de mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Glazură De Afine, Coaste scurte glazurate și fierte cu oțet de Sherry, și Coaste scurte glazurate cu muștar, cu cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Frecați coastele generos cu sare și piper și aranjați-le într-un singur strat pe o tigaie foarte mare, tăindu-le în două plăci, dacă este necesar.
Coaceți coastele timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 135° și adăugați vinul în tigaie. Acoperiți și sigilați tigaia foarte strâns într-un strat dublu de folie de aluminiu și coaceți coastele până când carnea se desparte ușor când o prod cu o furculiță, aproximativ 4 ore.
Așezați merele, sucul de lămâie și ceașca de apă într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând din când în când. Reduceți focul la minim, acoperiți cratița și gătiți până când merele aproape se destramă, aproximativ 25 de minute.
Lăsați merele să se răcească ușor, apoi puneți-le într-un robot de bucătărie și procesați până se formează un piure grosier.
Scoateți coastele din cuptor; creșteți temperatura cuptorului la 218°. când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, scoateți ușor oasele (acestea vor aluneca ușor) și îndepărtați excesul de grăsime.
Tăiați coastele în 8 până la 12 bucăți și, folosind o spatulă, transferați-le pe o foaie mare de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Așezați bulionul de vită, oțetul balsamic, sosurile de soia și Worcestershire și mierea într-o cratiță de dimensiuni medii. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând și se fierbe până când glazura este siropoasă și s-a redus la aproximativ 1/3 dintr-o cană, aproximativ 12 minute.
Bateți uleiul de floarea soarelui.
Periați coastele peste tot cu glazura și coaceți până se caramelizează, aproximativ 10 minute, urmărind că coastele nu se ard (începeți verificarea după 5 minute). Dacă vă plac mai caramelizate, treceți-le sub un pui de carne pentru câteva minute, la cel puțin 6 centimetri distanță de căldură.
Când este gata de servit, reîncălziți sosul de mere pe aragaz sau într-un cuptor cu microunde înainte de servire. Tapetați un platou mare de servire cu năsturel. Folosind o spatulă, transferați coastele pe platou și condimentați-le judicios cu sare fulgioasă.
Serviți imediat cu sosul cald de mere.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;