Coaceți Tăiței De Curcan La Sol
Ground Turcia tăiței coace necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru $1.78 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. 194 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați tăiței largi de ou, brânză mozzarella cu conținut scăzut de grăsimi, lapte praf degresat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lapte praf degresat ai putea urma acest curs principal cu Fructe Shake-Uri De Lapte ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Coaceți Tăiței De Curcan La Sol, Coaceți Tăiței De Vită Măcinată, și Pui Măcinat & Spanac Tăiței Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt pătrat de 8 inci.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi la muscatura, aproximativ 5 minute; se scurge.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați curcanul și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand amestecul de curcan este crud, rumenit uniform si nu mai este roz, aproximativ 10 minute; se scurge. Se amestecă sosul de roșii și condimentele italiene; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Combinați laptele, crema de brânză, pătrunjelul și usturoiul într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste crema de branza, aproximativ 5 minute.
Aruncați tăiței cu amestec de brânză cremă; transferați în vasul de copt pregătit. Se acoperă cu amestec de curcan și se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, 15 până la 30 de minute.