Clustere de ciocolată caju

Clustere de ciocolată caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Ciocolata Caju Clusters. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 93 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 92. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită ciocolată de copt, ciocolată amăruie, ciocolată cu lapte și bucăți de caramel cu ciocolată cu lapte. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Ciocolata Ciocolată cu caju sărat, Ciocolată cu caju și Ciocolată cu caise.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, la foc mic, gătiți și amestecați ciocolata până se topește.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă caju și bucăți de caramel. Puneți cu linguri pe hârtie cerată. Dă la frigider 10-15 minute sau până când se fixează. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
CajuCaju

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții92
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista