Cizmar De Pâine Cu Porumb De Vită Condimentat
Reteta condimentat carne de vită porumb Pâine Cizmar ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 687 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână făină, cayenne, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pâine De Porumb Cizmar De Legume, Pâine De Porumb Carne De Vită Coace, și Cina Cu Pâine De Porumb Cu Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 de euro F. Ungeți ușor o placă de plăcintă de 9 1/2 inch (capacitate de 6 cani).
Gatiti ceapa in 2 linguri de ulei intr-o tigaie adanca de 10 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand marginile sunt aurii, 3 pana la 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați carne de vită și gătiți, rupând bucăți mari, până când nu mai sunt roz, 4 până la 5 minute.
Adăugați zahăr, condimente și 1 linguriță de sare și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați roșiile cu suc și fierbeți rapid, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 1/4 cană, 8 până la 10 minute.
În timp ce carnea de vită fierbe, amestecați făina de porumb, făina, praful de copt și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mediu.
Bateți împreună laptele, oul și restul de 2 linguri de ulei într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de făină de porumb până când se combină. Îndoiți în 1/2 cană de brânză.
Spoon gătit carne de vită condimentată în placă de plăcintă cu o lingură cu fante, rezervând sucuri în tigaie. Îndepărtați și aruncați grăsimea din sucuri, dacă doriți, apoi turnați sucuri peste carne de vită în farfurie.
Puneți 4 movile de aluat de pâine de porumb peste carne de vită, apoi presărați restul de 2 linguri de brânză peste aluat.
Coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul pâinii de porumb iese curată, 15 până la 25 de minute.