Ciocolata calda gelatinizata
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, ciocolata caldă gelatinizată ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 169 de calorii , 6 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură foarte prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și luați fulgi de ciocolată, pudră de cacao, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 34% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mix de ciocolată caldă {Ciocolată caldă cu condimente de dovleac} , Ciocolată caldă mexicană condimentată cu înghețată pudrată cu pudră de chili și ciocolată caldă franțuzească – ciocolată caldă pariziană .
Instrucțiuni
Amesteca apa, pudra de cacao, chipsurile de ciocolata, zaharul si sarea intr-o cratita; gătiți la foc mediu până când bucățile de ciocolată se topesc și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 10 minute. Se amestecă bezele și laptele până când se combină uniform și se topesc, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă cu extract de vanilie.