Cină cu păstrăv la foc de tabără pentru doi

Cină cu păstrăv la foc de tabără pentru doi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cină cu păstrăv de tabără pentru doi. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă 11,57 USD per porție . O porție conține 974 de calorii , 102 g de proteine și 54 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Un amestec de felii de lămâie, piper, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 83% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețetă de păstrăv la foc de tabără cu ierburi și slănină , cină de tabără Pachete de foi de carne și scoici de cocos chili cina la foc de tabără sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gătiți slănina până când este parțial gătită, dar nu crocantă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2
Așezați fiecare păstrăv pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 20 in. x 18 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Pune lămâia și ceapa în cavitățile păstrăvului; se presara cu sare si piper. Înfășurați păstrăvul cu slănină. Îndoiți folia în jurul păstrăvului și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
PăstrăvPăstrăv
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Așezați morcovii pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 20 in. x 18 in.); se presara cu sare si piper. Se punctează cu unt. Îndoiți folia în jurul morcovilor și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Prăjiți morcovii, acoperiți, la foc mediu, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Adăugați pachetele de păstrăv la grătar; gătiți 20-25 de minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță și morcovii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
PăstrăvPăstrăv
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Serviți cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Păstrăv. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Făcut în stilul preferat de fondatorul nostru, Dan Duckhorn, acest vin emană bogăție, profunzime, fructe negre și structură. La gust, este profund și luxuriant, cu straturi de mure sălbatice și plăcintă cu prune susținute de un strop de aciditate care adaugă definiție aromelor, în timp ce atrage vinul la un final persistent, cu note de lavandă, pennyroyal și condimente asiatice.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate81
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista