Cină cu pizza cu paste

Cină cu pizza cu paste
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la repertoriul dvs., Pizza Pasta Dinner ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 488 de calorii. Pentru 1,78 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, ardei gras, cârnați măcinați ușor și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este solid. Caserolă cu paste cu pizza – O cină grozavă de săptămâna, Cina în seara asta: Paste alla Burina (paste cu sos rustic) și Cina în seara asta: Paste alla Burina (paste cu sos rustic) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, cârnații, ardeiul verde și ceapa până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pentru Prăjit șiPentru Prăjit și
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac
2
Se adauga pepperoni, rosiile, sosul de spaghete, ciupercile si maslinele; gătiți și amestecați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
CiuperciCiuperci
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe AmbalajLinguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
MăslineMăsline
3
Scurge pastele; se amestecă în amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
CarneCarne
4
Încălziți prin.
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou
6
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Vinul, unul cu un impact important, prezinta un rosu rubiniu intens in tonalitate. La nas este complex, cu arome de fructe roșii, zmeură, mure și cireșe coapte, pe lângă notele sale de condimente și lemn dulce de la final. Aromele sunt coapte și dulci și sunt susținute de taninuri substanțiale, rotunde și ample în sprijinul structurii suple și catifelate. Lungă și persistentă, aciditatea sa tonică este o caracteristică clasică a Sangiovese cultivat la Badia a Passignano.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista