Cina în seara asta: pește prăjit cu ierburi untoase

Cina în seara asta: pește prăjit cu ierburi untoase
O porție conține 301 calorii, 1g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,22 USD pe porție. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu ierburi de primăvară, Cina În Seara Asta: Spaghete Picante Cu Fenicul Și Ierburi, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, caperele și coaja de lămâie într-un castron mic cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați suc de lămâie, sare și piper după gust. Se amestecă bine pentru a se combina și se lasă deoparte în timp ce gătiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se usucă bine fileurile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Încălziți uleiul de canola în tigaie sau tigaie suficient de mare pentru a ține fileurile confortabil la foc mare, până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați fileuri cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până când pielea este crocantă și aurie și se eliberează ușor din tigaie, 3-5 minute. Întoarceți cu grijă fileurile și gătiți încă 2-4 minute, în funcție de grosimea fileurilor (Centrul fileului ar trebui să înregistreze 140 km f pe termometrul de citire instantanee).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Când peștele este la un minut distanță de a fi terminat, adăugați unt în tigaie. Se lasă să se topească și să înceapă să ia culoarea aurie, apoi se adaugă amestecul de plante medicinale. Puneți sucuri peste pește pe măsură ce termină de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți fileuri cu mai multe sucuri de tigaie lingurate deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista