Cina în seara asta: pește prăjit cu ierburi untoase
O porție conține 301 calorii, 1g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,22 USD pe porție. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu ierburi de primăvară, Cina În Seara Asta: Spaghete Picante Cu Fenicul Și Ierburi, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, pătrunjelul, busuiocul, caperele și coaja de lămâie într-un castron mic cu ulei de măsline.
Adăugați suc de lămâie, sare și piper după gust. Se amestecă bine pentru a se combina și se lasă deoparte în timp ce gătiți peștele.
Se usucă bine fileurile și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de canola în tigaie sau tigaie suficient de mare pentru a ține fileurile confortabil la foc mare, până aproape de fumat.
Adăugați fileuri cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până când pielea este crocantă și aurie și se eliberează ușor din tigaie, 3-5 minute. Întoarceți cu grijă fileurile și gătiți încă 2-4 minute, în funcție de grosimea fileurilor (Centrul fileului ar trebui să înregistreze 140 km f pe termometrul de citire instantanee).
Când peștele este la un minut distanță de a fi terminat, adăugați unt în tigaie. Se lasă să se topească și să înceapă să ia culoarea aurie, apoi se adaugă amestecul de plante medicinale. Puneți sucuri peste pește pe măsură ce termină de gătit.
Serviți fileuri cu mai multe sucuri de tigaie lingurate deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.