Cina in seara asta: sardine cu Salsa de lamaie si menta

Cina in seara asta: sardine cu Salsa de lamaie si menta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: sardine cu Salsan de lămâie și mentă. O porție conține 447 calorii, 20g de proteine, și 39G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.72 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mentă, pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Sardine Diabolice, Cina în seara asta: spaghete venețiene cu sardine, și Cina In Seara Asta: Mazăre Cu Menta.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele lămâilor și stați-le în poziție verticală pe o tăietură. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați coaja de sus în jos, întorcând lămâile pe măsură ce mergeți. Tăiați aproximativ carnea rămasă, îndepărtând semințele pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Se adaugă ceapa și ierburile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați uleiul de măsline și amestecați bine, apoi lăsați salsa să stea o vreme pentru a se dezvolta (cel puțin 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
4
Preîncălziți broilerul timp de 5-7 minute bune până când țipă fierbinte și așezați un raft de cuptor aproape sub el. Aranjați peștele pe o foaie mică de copt și stropiți cu puțin ulei de măsline. Se fierbe 3-5 minute pe fiecare parte, până când pielea începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista