Cina de faza de atac DUKAN: pachet de somon cu mărar

Cina de faza de atac DUKAN: pachet de somon cu mărar
Cina în faza de atac DUKAN: pachet de somon cu mărar necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 245 de calorii , 34 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 1 și costă 3,88 USD per porție . Un amestec de mărar, suc de lămâie, escalope de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 94% , ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Snack Attack: Garlic Mărar Cartofi dulci , Leeky Somon într-un pachet și Leeky Somon într-un pachet .

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir cu o evaluare de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Făcut în stilul preferat de fondatorul nostru, Dan Duckhorn, acest vin emană bogăție, profunzime, fructe negre și structură. La gust, este profund și luxuriant, cu straturi de mure sălbatice și plăcintă cu prune susținute de un strop de aciditate care adaugă definiție aromelor, în timp ce atrage vinul la un final persistent, cu note de lavandă, pennyroyal și condimente asiatice.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista