Chutney de rubarbă picant
Tangy Rhubarb Chutney necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 147 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 65 de cenți per porție. Mergeți la magazin și luați ceapă, oțet balsamic, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest condiment. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rețeta de cotlete de porc cu chutney de rubarbă picant, chutney de ierburi și chutney de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, zahărul brun, oțetul, ceapa, stafidele, sosul Worcestershire, ghimbirul, sarea, curry și nucșoara. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 25-30 de minute sau până când rubarba este fragedă, amestecând din când în când.
Adăugați pere. Se fierbe, neacoperit, cu 10-15 minute mai mult sau până când perele sunt fragede. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă menta.
Transferați într-un castron mare. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 6 ore înainte de servire. Poate fi păstrat la frigider până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.