Chutney De Afine De Vacanță

Chutney De Afine De Vacanță
Holiday Cranberry chutney este un fără gluten și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați afine, ghimbir măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ingredientul Secret (afine): chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Gem De Afine De Vacanță, și Chutney De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele; aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura; se fierbe timp de 15-20 de minute sau până când mărul este fraged și amestecul se îngroașă. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
A se păstra la frigider.
3
Serviți peste cremă de brânză cu biscuiți sau ca condiment cu carne de porc, șuncă sau pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
CondimenteCondimente
Pentru LegarePentru Legare
Pui întregPui întreg
Carne De PorcCarne De Porc
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista