Chow Mein cu pui

Chow Mein cu pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chow Mein cu pui. O porție conține 304 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită tăiței chow mein, pui condensat, pui și lapte evaporat. Este un foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării chinezești. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 48%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cum să gătești yaki-chow, o încrucișare între yakisoban și chow mein, Chicken Chow Mein, și Chicken Chow Mein.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați supele și laptele. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați la un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 40 de minute; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presară cu tăiței chow mein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
5
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când bulele și tăiței sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Chow Mein. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista