Chocolate Martini III

Chocolate Martini III
Ciocolata Martini III este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Această băutură are 302 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sirop de ciocolată, lichior jiggers creme de cacao, vodcă jiggers și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Creepy Eyeball Martini (Lychee Matchan și Blood Orange Martini), Tru Chocolate Martini, și Martini Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un mixer de cocktail plin cu gheață, combinați vodca, creme de cacao și sirop de ciocolată. Se agită energic și se strecoară în 4 pahare de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista