Chipsuri De Kale La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de Kale coapte. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 41149 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână kale, ulei de măsline, sare condimentată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Chipsuri De Kale La Cuptor, Chipsuri de kale la cuptor la grătar, și Chipsuri De Chili Organic La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți o foaie de cookie neizolată cu hârtie pergament.
Cu un cuțit sau foarfece de bucătărie îndepărtați cu grijă frunzele de pe tulpinile groase și rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii. Spălați și uscați bine varza cu un filator de salată.
Stropiți kale cu ulei de măsline și presărați sare condimentată.
Coaceți până când marginile se rumenesc, dar nu sunt arse, 10 până la 15 minute.