Chiftele Suedeze I
Chiftele suedeze I este o rețetă Scandinavă care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 473 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, pătrunjel, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună oul și laptele.
Adăugați carnea de vită, smântâna de grâu și ceapa și amestecați bine. Formați în bile de 1 inch.
Așezați bilele pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 20 de minute.
Scurgeți chiftelele pe prosoape de hârtie, dacă este necesar. Apoi puneți chiftelele într-o caserolă de 2 litri unsă ușor. Într-un castron mediu separat, combinați supele cu laptele evaporat, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă peste chiftele.
Coaceți descoperit la 350 de grade F (175 de grade C) pentru încă 40 de minute.
Presărați pătrunjel înainte de servire.