Chiftele de miel în sos de roșii

Chiftele de miel în sos de roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Chiftele de miel în sos de roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 333 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână un amestec de tabbouleh, chimen măcinat, fulgi de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele De Miel Cu Sos De Roșii, Chiftele de miel în sos de roșii de mentă, și Chiftele picante de miel în sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Așezați tabbouleh într-un castron mare rezistent la căldură; adăugați 1 cană de apă clocotită, acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați miel, următoarele 5 Ingrediente, 1/2 linguriță piper, 1/2 linguriță chimen și 1/4 linguriță scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
PiperPiper
ChimenChimen
MielMiel
3
Se amestecă bine cu mâinile și se modelează în chiftele de mărimea unei mingi de golf. Stropiți ușor chiftele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ChifteleChiftele
4
Înveliți o oală mare grea sau un cuptor olandez cu spray de gătit, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și încălziți 2 minute la foc mare. Chiftele maro în 3 loturi la foc mediu-mare, aproximativ 5 minute pe lot, agitând oala, astfel încât chiftelele să se rumenească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ChifteleChiftele
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați uleiul de măsline rămas după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Scurgeți chiftelele rumenite pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Deglazați oala cu 1 cană de apă, gătind 2 minute la foc mediu și amestecând pentru a slăbi particulele rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați sos de roșii, frunze de dafin și piper rămas, chimen și scorțișoară. Aduceți la fierbere și întoarceți chiftelele în oală; acoperiți și fierbeți 10 minute. Aruncați frunzele de dafin și serviți chiftele și sosul cald sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ChifteleChiftele
ScorțișoarăScorțișoară
PiperPiper
ChimenChimen
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Notă: Dacă congelați, răciți chiftelele în sos 30 de minute, transferați într-o caserolă de 4 litri de la congelator la cuptor și acoperiți cu folie de aluminiu; etichetați și datați recipientul. Pentru a reîncălzi chiftelele dezghețate, coaceți, încă învelite în folie, la 350 timp de 45 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista