Chifle de fulgi de ovaz cu bacon-ceapa

Chifle de fulgi de ovaz cu bacon-ceapa
Chiflele de ovăz cu șuncă și ceapă necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 36 de porții cu 146 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de ou, fâșii de bacon, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o pâine. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chiflele cu șuncă și ceapă, Don't Go Bacon My Heart: Chifle lipicioase cu șună Bourbon-Maple și Chifle cu ceapă și muștar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic MicBoabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin
2
Căleți ceapa în picături; se scurge si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
3
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți apa și laptele până la fiert. Într-un castron mare, turnați lichid clocotit peste ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativLa 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ
1 Coajă De Patiserie, Coaptă Sau Crustă De Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)1 Coajă De Patiserie, Coaptă Sau Crustă De Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)
4
Se adauga melasa, uleiul si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Zahăr Turbinado (brut Spălat).3/4 Cană Zahăr Turbinado (brut Spălat).
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
La 5 Roșii Medii, Decojite și TăiateLa 5 Roșii Medii, Decojite și Tăiate
5
Lăsați să stea până când amestecul se răcește la 110°-115°, amestecând din când în când.
6
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 1 lingură de zahăr brun în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Bio întreg, Tăiat în 10 BucățiPui Bio întreg, Tăiat în 10 Bucăți
La 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativLa 10 Cartofi Roșii Medii (aproximativ
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)
7
Adauga baconul, ceapa, amestecul de fulgi de ovaz, oul, faina integrala, 3-1/2 cani de faina de paine si zaharul brun ramas. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
Pui Bio întreg, Tăiat în 10 BucățiPui Bio întreg, Tăiat în 10 Bucăți
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic MicBoabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău FriptCarne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
8
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
9
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)
10
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în 36 de bucăți. Modelați fiecare într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
PunchPunch
11
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
12
Coaceți la 375° timp de 12-15 minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 1 minut înainte de a le scoate din tigăi pe gratele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Pesmet în Stil Italian1 Lingură Pesmet în Stil Italian
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista