Chifle Cu Scorțișoară
Reteta chifle scorțișoară carne tocată pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 16. Această pâine are 244 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne tocată condensată, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, care nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chifle Lipicioase Din Carne Tocată, Chifle Chelsea din carne tocată, și Chifle Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă. Bateți zahărul, sarea, uleiul, oul și 1 cană de făină până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și refrigerați 4 ore.
Zdrobiți carnea tocată într-o cratiță mică; adăugați cidru. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut.
Se ia de pe foc. Se răcește complet.
Combinați zahărul brun și scorțișoara; pune deoparte.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă.
Rola într-un 16-in. x 12 inch. dreptunghi.
Răspândiți umplutura la 1/2 in. de margini; se presara cu amestec de zahăr brun. Dot cu unt.
Roll up jeleu-roll stil, începând cu o parte lungă; ciupiți cusătură pentru a sigila.
Așezați partea tăiată în sus în două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Combinați ingredientele glazurii; stropiți peste rulouri calde.