Chicken Italiano
Chicken Italiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 356 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, roșii, pesmet condimentat italian și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Chicken Italiano, Chicken Italiano, și Saucy Pui Italiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați spanacul și crema de brânză. Apăsați amestecul de spanac în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Așezați pesmetul într-un vas puțin adânc.
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal pentru a face 2 cotlete. Dragă pui în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor. Aranjați puiul peste amestecul de spanac. Se acoperă cu mozzarella și se presară cu oregano. Se acoperă cu feliile de roșii și parmezanul.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Puneți un sfert de amestec de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii; aranjați 2 tăieturi de pui și 2 felii de roșii peste amestecul de spanac.
Notă: înainte de a face tăieturi (a se vedea al treilea paragraf), înghețați parțial puiul pentru o feliere mai ușoară.