Cheesecake de dovleac cu pere de unt brun
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri gingersnap, piure de dovleac, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake cu zahăr brun fără coacere cu pere condimentate, Plăcintă cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie, și Conopidă Cu Unt Brun, Pere , Salvie Și Alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un robot de bucătărie, pulsați dulciurile cu 2 linguri de zahăr și un vârf de sare până se formează firimituri fine; adăugați untul înmuiat și procesați până se umezește. Folosind degetele, apăsați firimiturile gingersnap în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt într-un strat uniform; periați orice firimituri de pe partea laterală a tigaiei.
Coaceți crusta timp de aproximativ 10 minute, până când este ușor rumenită.
Lăsați crusta să se răcească ușor, apoi înfășurați fundul tigaiei strâns în folie de aluminiu, astfel încât să fie etanș. Puneți tigaia într-o tigaie mare, adâncă sau într-o tigaie mică.
Clătiți vasul robotului de bucătărie și ștergeți-l uscat.
Adăugați crema de brânză înmuiată, piureul de dovleac, extractul de vanilie și restul de 2/3 cană de zahăr în vasul robotului de bucătărie și procesați timp de aproximativ 30 de secunde sau până se omogenizează.
Adăugați ouăle și pulsul pentru a se amesteca.
Adăugați făina, scorțișoara, nucșoara și 1/2 linguriță de sare și procesați timp de aproximativ 30 de secunde, sau până se omogenizează. Se toarnă cu grijă umplutura de dovleac peste ghimbircrusta de nap. Puneți tigaia în cuptor și turnați cu grijă suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu arc.
Coaceți cheesecake-ul timp de aproximativ 55 de minute, până când umplutura este abia jiggly în centru. Transferați cu grijă tigaia într-un raft și lăsați cheesecake-ul să se răcească.
Scoateți folia de aluminiu și refrigerați cheesecake-ul până când este ferm, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Într-o tigaie mare, gătiți untul la foc moderat până când este ușor rumenit și cu miros de nucă, aproximativ 3 minute.
Adăugați pene de pere și gătiți, întorcându-le o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați zahărul și gătiți, întorcând o dată, până când perele sunt ușor rumenite și glazurate, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii cheesecake-ului și îndepărtați inelul cu formă de arc.
Tăiați cheesecake-ul cu dovleac în pene și serviți cu perele calde.