Cheesecake de dovleac cu pere de unt brun

Cheesecake de dovleac cu pere de unt brun
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri gingersnap, piure de dovleac, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake cu zahăr brun fără coacere cu pere condimentate, Plăcintă cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie, și Conopidă Cu Unt Brun, Pere , Salvie Și Alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un robot de bucătărie, pulsați dulciurile cu 2 linguri de zahăr și un vârf de sare până se formează firimituri fine; adăugați untul înmuiat și procesați până se umezește. Folosind degetele, apăsați firimiturile gingersnap în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt într-un strat uniform; periați orice firimituri de pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Coaceți crusta timp de aproximativ 10 minute, până când este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați crusta să se răcească ușor, apoi înfășurați fundul tigaiei strâns în folie de aluminiu, astfel încât să fie etanș. Puneți tigaia într-o tigaie mare, adâncă sau într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Clătiți vasul robotului de bucătărie și ștergeți-l uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați crema de brânză înmuiată, piureul de dovleac, extractul de vanilie și restul de 2/3 cană de zahăr în vasul robotului de bucătărie și procesați timp de aproximativ 30 de secunde sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați ouăle și pulsul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Adăugați făina, scorțișoara, nucșoara și 1/2 linguriță de sare și procesați timp de aproximativ 30 de secunde, sau până se omogenizează. Se toarnă cu grijă umplutura de dovleac peste ghimbircrusta de nap. Puneți tigaia în cuptor și turnați cu grijă suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți cheesecake-ul timp de aproximativ 55 de minute, până când umplutura este abia jiggly în centru. Transferați cu grijă tigaia într-un raft și lăsați cheesecake-ul să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți folia de aluminiu și refrigerați cheesecake-ul până când este ferm, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Într-o tigaie mare, gătiți untul la foc moderat până când este ușor rumenit și cu miros de nucă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați pene de pere și gătiți, întorcându-le o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
13
Adăugați zahărul și gătiți, întorcând o dată, până când perele sunt ușor rumenite și glazurate, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii cheesecake-ului și îndepărtați inelul cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
15
Tăiați cheesecake-ul cu dovleac în pene și serviți cu perele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista