Iaurtul înghețat al lui Callie

Iaurtul înghețat al lui Callie
Iaurtul înghețat al lui Callie este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți afine, căpșuni, iaurt de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mărturisirea # 77: sunt un dependent de iaurt înghețat ... iaurt înghețat grecesc, Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), și Iaurt Congelat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați iaurtul, afinele și căpșunile într-un blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista