Jalape Olifto Carne De Porc La Gratar
Jalape carne de porc la grătar la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți sare, la 6 ardei jalape, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bine. Încercați Ardei iute umpluți la grătar cu ardei roșu la grătar-sos de roșii, Tacos de cârnați la grătar, fierbinte și dulce, cu glazură de caise-Jalapeno, piper la grătar și salsa de ceapă roșie, și Fenicul la grătar cu sos Jalapeno la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sămânță și toacă 3 ardei. Se amestecă împreună ardeiul tocat, următoarele 4 ingrediente și 1/4 linguriță de sare.
Butterfly friptură de a face o lungime tăiat în jos centrul de 1 parte plat, tăiere la termen de 1/2 inch de jos. Din partea de jos a tăiat, felie orizontal la 1/2 inch din partea stângă; repetați procedura în partea dreaptă. Deschideți friptura și așezați între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/2 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Întindeți amestecul de piper peste friptură.
Rulați și legați la intervale de 1 inch cu șnur.
Așezați, cusați cu fața în jos, într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; acoperiți și răciți 8 ore.
Se semănă și se toacă restul de 2 până la 3 ardei jalapeo. Se amestecă împreună ardeii, untul și restul de 1 linguriță de sare.
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
40 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, întorcându-se și ungându-se adesea cu amestec de unt. Feliați și serviți cu verdeață gourmet.