Cheesecake Cu Mere Caramel

Cheesecake Cu Mere Caramel
Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1072 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Halloween. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, coajă de portocală, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party, Cheesecake Cu Mere Caramel, și Cheesecake Cu Mere Caramel.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați biscuiții graham, 1/2 cană de nuci și zahăr brun într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinarea fină. Cu motorul pornit, adăugați untul prin tubul de alimentare și procesați până când amestecul se reunește. Pulverizați partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. Bateți amestecul uniform în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, așezați pe o foaie de copt și coaceți la cuptor până se rumenesc ușor și doar setați, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se scoate într-un suport de copt și se lasă să se răcească complet.
5
Combinați 1/4 cană de zahăr și coaja de portocală într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Așezați crema de brânză în vasul unui fixator de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete și bateți până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Adăugați zahărul portocaliu, zahărul granulat rămas și zahărul muscovado ușor și bateți din nou până când zahărul este încorporat și amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado UșorZahăr Muscovado Ușor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
8
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând și amestecați până se încorporează, răzuind părțile laterale și fundul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Adăugați semințele de vanilie și extractul de vanilie și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
10
Se adaugă sarea și smântâna grea și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
(tub Mare)(tub Mare)
11
Răzuiți amestecul în tigaia pregătită. Setați tigaia cu cheesecake pe o bucată mare de folie de aluminiu grea și pliați părțile laterale din jurul acesteia.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
13
Turnați apă fierbinte de la robinet în tigaia de prăjire până când apa este aproximativ la jumătatea părților laterale ale tigaiei de brânză; folia va împiedica apa să se scurgă în cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Coaceți până când părțile laterale ale tortului sunt ușor umflate și așezate și Centrul încă jiggles, aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Opriți căldura și sprijiniți ușa deschisă cu o lingură de lemn și lăsați tortul să gătească în baia de apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
16
Scoateți tortul într-un suport de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 2 ore. Acoperiți tortul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore până la răcire.
17
Se acoperă cu toppingul cald de mere, se strecoară liberal cu sosul de caramel și se presară cu nucile prăjite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
18
Serviți sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
19
Aduceți sucul de mere, zahărul și fasolea de vanilie la fiert într-o tigaie mare la foc mare și gătiți până se îngroașă ușor și se reduce la 1/2 cană. Se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt ușor caramelizate și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
21
Adăugați brandy de mere și gătiți până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brandy De MereBrandy De Mere
22
Transferați merele pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
23
Așezați zahărul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare (nu amestecați), învârtind oala ocazional pentru a uniformiza culoarea, până la culoarea chihlimbarului, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
24
În timp ce caramelul se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
25
Așezați smântâna grea într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
26
Se ia de pe foc și se menține cald.
27
Când caramelul a atins culoarea dorită, amestecați încet smântâna grea și sarea și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
28
Se ia de pe foc și se amestecă coniacul de mere și extractul de vanilie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Brandy De MereBrandy De Mere

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrandy de mere (recomandat: Calvados)brandy de mere (recomandat: Calvados)3(iarnă)brandy de mere (recomandat: Calvados)brandy de mere (recomandat: Calvados)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi3Mere Fuji, decojite, însămânțate și felii subțiriMere Fuji, decojite, însămânțate și felii subțiri1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt receunt rece680Nuci de orice fel (tocate)pachete cremă de brânză, la temperatura camerei (recomandat: Philadelphia)pachete cremă de brânză, la temperatura camerei (recomandat: Philadelphia)4mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei8biscuiți întregi grahambiscuiți întregi graham3Mere Granny Smith, decojite, însămânțate și feliate subțireMere Granny Smith, decojite, însămânțate și feliate subțire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr granulat, divizatzahăr granulat, divizat3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2(iarnă)zahăr brun deschiszahăr brun deschis1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr muscovado ușor ambalatzahăr muscovado ușor ambalat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coaja de portocalacoaja de portocala1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1pinchSare de vârfSare de vârf5(iarnă)unt nesărat, topitunt nesărat, topit1fasole de vanilie, rezervată din amestecul de cheesecakefasole de vanilie, rezervată din amestecul de cheesecake1marefasole de vanilie, semințe răzuitefasole de vanilie, semințe răzuite1(poate fi sau trece)extract de vanilie purăextract de vanilie pură11 kilogram de dovlecel,extract de vanilie purăextract de vanilie pură2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinuci ușor prăjite, împărțitenuci ușor prăjite, împărțite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 32 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista