Cheesecake Cu Cafea

Cheesecake Cu Cafea
Cheesecake de cafea necesită aproximativ 1 oră și 37 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 197 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr, smântână, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Placinta Cu Branza De Cafea, Cheesecake cu cafea, și Popsicles Cu Cheesecake Cu Cafea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie cu arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Combinați firimiturile de cracker graham și următoarele 3 ingrediente și amestecați bine. Apăsați ferm amestecul de firimituri în partea de jos și 2 inci în sus laturile tigaiei; puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați 2/3 cană de zahăr și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Combinați laptele și granulele de cafea; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
LapteLapte
6
Adăugați amestecul de lapte și smântâna în amestecul de brânză cremă; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
LapteLapte
7
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până aproape gata. Opriți cuptorul; slăbiți cheesecake-ul de pe părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă sau un cuțit metalic îngust.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Lăsați cheesecake să stea în cuptor cu ușa ușor deschisă timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; acoperiți și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista