Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz

Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz
Maple-fulgi de ovăz Scones ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 14. O porție conține 537 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 13 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oul, siropul de arțar, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz, Scones De Ovăz De Arțar, și Scones De Ovăz De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. În vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete, combinați făina, ovăzul, praful de copt, zahărul și sarea. Amestecați untul rece la cea mai mică viteză și amestecați până când untul este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați laptele de unt, siropul de arțar și ouăle și adăugați rapid amestecul de făină și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
3
Se amestecă până se amestecă. Aluatul poate fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Aruncați aluatul pe o suprafață bine înmuiată și asigurați-vă că este combinat. Fă-ți mâinile și un sucitor și rulează aluatul cu grosimea de 3/4 până la 1 inch. Ar trebui să vedeți bucăți de unt în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
5
Tăiați în runde de 3 inci cu un tăietor simplu sau canelat și așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Periați blaturile cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
7
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când blaturile sunt clare și interiorul este terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pentru a face glazura, combinați zahărul cofetarilor, siropul de arțar și vanilia. Când s-au terminat biscuiții, se răcește timp de 5 minute și se strecoară fiecare biscuit cu 1 lingură de glazură. Îmi place să stropesc niște ovăz nefiert pe partea de sus, pentru garnitură. Cu cât sunt mai calde sconele atunci când le glazurați, cu atât va fi mai subțire glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
9
Sursă foto: Quentin Bacon
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista