Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 140 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză de vaci, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie, Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie, și Cheesecake Cu Afine Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Mișto. Într-un castron mic, combinați firimiturile, untul și uleiul. Apăsați pe partea de jos a unui 9-in. tigaie cu arc. Chill.
Într-un blender, acoperiți și procesați brânza de vaci și zahărul până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați încet gelatină răcită.
Se toarnă în crustă; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Pentru topping, într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă treptat în apă până se omogenizează.
Adăugați 1 cană de afine. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sucul de lămâie; se răcește ușor.
Transferați într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se dă la frigider până se răcește.
Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Întindeți amestecul de afine deasupra.
Se presară cu afine rămase. Puneți la frigider resturile.