Ceviche Tocat
Ceviche tocat ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 142 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze proaspăt de coriandru, sare de masă, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceviche tocat și Mexicola, Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele tocat într-un vas larg puțin adânc și presărați peste oregano, sare și suc de lămâie. Lăsați acest lucru timp de 8 minute.
Scurgeți peștele; va fi făcut un lichid lăptos.
Adăugați scallions, chile și cilantro și amestecați ușor împreună.
Puteți fie să puneți lingurițe pe toasturi mici și să presărați mai mult coriandru, fie să puneți ceviche într-un castron și să serviți cu chipsuri de tortilla.