Ceviche de creveți și ananas

Ceviche de creveți și ananas
Creveți și ananas Ceviche este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru 1,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 92 de fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este tipică bucătăriei latino-americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este minunat. Ceviche De Creveți Cu Ananas, Ceviche De Creveți Cu Ananas, și Ceviche de creveți Mango cu ananas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați creveții, ardeiul gras, ananasul, avocado, ceapa, coriandru, usturoiul, ardeiul serrano, sucul de lămâie, sarea și piperul împreună într-un vas de amestecare din sticlă sau ceramică până se combină uniform. Acoperiți și dați la frigider cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos

Vin recomandat: șampanie, Vin Spumant

Șampania și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Ceviche. Șampania și alte vinuri albe spumante sunt suficient de clare și răcoritoare pentru a completa Un ceviche ușor. Ai putea încerca Buena Vista La Victoire Brut Champagne. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Vinurile luminoase, culoarea aurie susținută este îmbunătățită de un șir atractiv, persistent de bule. Buchetul elegant, dens și complex dezvăluie o gamă largă de arome, cum ar fi floarea de tei, indicii de pâine prăjită și miere. Gustul splendid al vinului este plin și bogat, dar bine echilibrat, lăsând o prospețime încântătoare pe gust. Amestec: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista