Cel Mai Bun Vreodată Unt Crema Glazura

Cel Mai Bun Vreodată Unt Crema Glazura
Cea mai bună înghețare cu cremă de unt vreodată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 169 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 15. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, albuș de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Fotbal bâjbâi Nutter Brownie Bites (arahide unt negrese cu Marshmallow unt crema glazura), Glazură De Bază Cu Cremă De Unt, și Glazură Cu Cremă De Unt De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele până la fierbere, apoi lăsați să se răcească. Într-un castron mare, bateți albușul până se înțepenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahăr, unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
3
Se amestecă cu mixerul până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați laptele răcit, apoi bateți până când este frumos și cremos. Va dura aproximativ 15 până la 20 de minute de bătaie după adăugarea laptelui. Utilizați pentru a îngheța orice fel de tort. Cel mai bine dacă este păstrat la frigider după înghețarea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista